Service & Onderhoud

Een koud huis midden in de winter, of geen warm water? Bij­ een storing aan uw cv-ketel wilt u direct een oplossing. Om maximaal te profiteren van het installatiewerk in uw woning is het belangrijk om dit jaarl­ijks goed te laten onderhouden.

Onderhoudsabonnement

VSL Leende biedt de keuze uit verschillende varianten onderhoudsabonnementen voor alle soorten huishoudens in de omgeving Eindhoven. Voor een vast laag bedrag per maand bent u bij een storing altijd verzekerd van snelle en deskundige hulp.

Zekerheid

Als u kiest voor een service & onderhoud abonnement van VSL Leende, heeft u altijd een zeker gevoel over uw CV ketel en verwarming in uw huis. Onze installateurs onderhouden periodiek uw ketel en weten precies wat er moet gebeuren bij een storing. Een goed onderhouden installatie is energiezuiniger en beter voor het milieu. Zo heeft u gegarandeerd langer plezier van uw installatie!

Storing CV Ketel

Een storing aan uw ketel is vervelend en dat moet snel verholpen worden, zeker in de winter! Het voordeel van een service & onderhoud abonnement van VSL is dat u niet lang hoeft te wachten en u krijgt geen onverwacht hoge kosten. Afhankelijk van uw abonnementskeuze is het grootste deel van de kosten inclusief.

Kies uw onderhoudsabonement

Voor het onderhoud van uw c.v.-installatie, kunnen wij u drie verschillende opties aanbieden. Bekijk direct onze onderhoudsabonnementen.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen