Zonnepanelen

Heeft u ook jaarlijks een hoge energierekening? U kunt fors besparen door de aanschaf van zonnepanelen. Een systeem met 6 panelen produceert elk jaar 1130 kWh aan elektriciteit. Na 15 jaar is de totale besparing opgelopen tot ca. € 7.100! Ook voor uw woning kunnen we een op maat gemaakt systeem samenstellen. Nu investeren in zonne-energie = geld besparen. 

ZonnepanelenPV Panelen Eindhoven

Zoekt u PV panelen in de omgeving van Eindhoven? VSL Leende geeft u een eerlijk en betrouwbaar advies. Wij zij de specialist in zonnepanelen Eindhoven en leveren en installeren zonnepanelen op maat.

Zonnepanelen merken

Om u de beste zonnepanelen aan te bieden, werken we samen met de beste merken voor zonnepanelen. Zo kunt u bij ons kiezen tussen de BYD zonnepanelen en de JA solar zonnepanelen. Van beide zonnepanelen merken zijn verschillende types beschikbaar als poly, mono, zwart en blauw.

Zonnepanelen advies

Neem contact op met Verwarming Service Leende voor het beste advies over zonnepanelen voor uw situatie. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte op maat aan of maak een afspraak voor PV panelen advies.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen