Pelletkachels Leende

Wilt u de sfeer van een haard met het comfort van een cv-installatie? Kies dan voor een pelletkachel. U kunt de bestaande cv-installatie deels of helemaal vervangen met een pelletkachel.

Voordelen van een pelletkachel

Pelletkachels zijn voordelig in aanschaf en gebruik. Een pelletkachel heeft weinig onderhoud nodig. Door de efficiënte verbranding heeft een pelletkachel daarnaast een aanzienlijk hoger rendement dan een traditionele open haard of houtkachel.

Door een ingebouwde thermostaat blijft de temperatuur in de ruimte constant. Het gebruikscomfort van een pelletkachel is hoog ten opzichte van een conventionele houtkachel dankzij de automatische ontsteking, uitdoving en de ingebouwde thermostaat.

Besparen met een pelletkachel

U kunt met een pelletkachel al snel besparen op uw stookkosten. De kleine houtkorrels (pellets) zijn volledig CO2-neutraal. Door de dosering van de pellets brandt een een pelletkachel optimaal met een zeer hoog rendement. Een pelletkachel is een verantwoorde keuze voor het milieu én voor uw portemonnee.

Een pelletkachel heeft een lager gemiddeld stroomverbruik dan een gas-cv-installatie waardoor de hoogte van de rekening van uw stroomverbruik naar beneden zal gaan.

Wist u al van de nieuwe subsidieregeling voor pelletkachels? Wij vertellen u er graag meer over.

Pelletkachel K-Stove

Pelletkachel Saphire
€ 3.595.00*
1.400 subsidie

Pelletkachel Pluto

Pelletkachel Pluto
€ 1.450.00*
500 subsidie

Pelletkachel K-Stove

Pelletkachel Topaz
€ 1.675.00*
500 subsidie

*Prijzen zijn incl. BTW


Meer weten?

Wilt u meer informatie over een pelletkachel? Wij adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen >

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen