Vaillant ketels

Verwarming Service Leende heeft een uitgebreid assortiment cv-ketels en hr-ketels van Vaillant. De prijs van een Vaillant cv-ketel hangt af van uw woonsituatie en wensen. Vaillant heeft voor elke situatie een geschikte ketel. Wilt u ook een kwaliteitsketel van Vaillant? Neem direct contact op met ons of vraag een gratis offerte aan.

Vaillant ketel aanbieding

Nu bij VSL Leende: een Vaillant CV ketel inclusief installatie vanaf € 1595,-. Neem contact op en vraag naar de voorwaarde van deze actie.

Vaillant Ecotec

Vaillant Ecotec

De Vaillant ecoTEC is een efficiënte combiketel van een hoge kwaliteit en met een minimaal verbruik. Deze ketel heeft een slimme techniek dat continue berekent of het zuiniger kan presteren. De ecoTEC van Vaillant is eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Wilt u meer informatie over de Vaillant Ecotec ketel of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.


Vaillant ecoTEC exclusive Green IQ

De Vaillant ecoTEC exclusive behoort tot de Green IQ-lijn van Vaillant. Dit is de nieuwe, milieuvriendelijke en slimme productlijn. De Green IQ technologie vermindert de emissies, beperkt de energiekosten en geeft meer comfort. De producten binnen de Green-IQ lijn hebben minimaal een A-label.

Met de ecoTEC exclusive geniet u van heerlijk comfortabel extra veel warm water. Deze krachtige hr-ketel levert ruim 16, 20 of 22 liter warm water per minuut (afhankelijk van uw warmwaterbehoefte en de gekozen capaciteit. CW-klasse van 5, 5+ of 6). Een heerlijk verwarmt huis is geen probleem voor de ecoTEC exclusive.

Wilt u meer informatie over de Vaillant ecoTEC exclusive of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Vaillant ecoTEC exclusive
Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen