Nefit ketels

Als erkende Nefit dealer bij u in de buurt, geven wij u graag deskundig advies over de soorten CV ketels en HR ketels van het betrouwbare merk Nefit. Of u nu op zoekt bent naar een compacte CV ketel, een extra zuinige ketel of de ultieme HR ketel? Bij Verwarming Service Leende bent u aan het juiste adres voor een Nefit ketel.

Nefit Proline

Nefit Proline

De Nefit Proline CV ketel is een voordelige en kleine ketel met grote klasse. Niet voor niets is deze CV ketel een veel verkochte ketel in de kleinere huishoudens. 

In 2011 is deze ketel uitgeroepen tot beste CV ketel uit de cv-keteltest. Ook is de Nefit Proline zo klein dat hij zelfs in een keukenkastje past. 

Wilt u meer informatie over de Nefit Proline ketel of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.Nefit Trendline

Nefit Trendline

De Nefit Trendline HR ketel biedt u vele voordelen: een hoger rendement, optimale zekerheid en een lange levensduur.

Deze ketel is uitgerust met de slimste software; de Intelligence Plus. Deze software is zo slim dat hetde patronen van uw warmwatergebruik kan ontdekken. Zo zorgt de ketel voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing.

Wilt u meer informatie over de Nefti Trendline ketel of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.


 

Nefit Topline

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen