CV ketels

Zoekt u een nieuwe CV ketel? Bij Verwarming Service Leende hebben we de beste ketels tegen de scherpste prijzen! En u kunt ook direct een service contract bij ons afsluiten!


Nefit Trendline

De Nefit Trendline HR ketel biedt u vele voordelen: een hoger rendement, optimale zekerheid en een lange levensduur. Deze ketel is uitgerust met de slimste software; de Intelligence Plus. Deze software is zo slim dat hetde patronen van uw warmwatergebruik kan ontdekken. Zo zorgt de ketel voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing. Wilt u meer informatie over de Nefti Trendline ketel of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.

Combi Black daglicht

Combi Black daglicht

Nefit Proline

De Nefit Proline CV ketel is een voordelige en kleine ketel met grote klasse. Niet voor niets is deze CV ketel een veel verkochte ketel in de kleinere huishoudens. Recentelijk is deze ketel uitgeroepen tot beste CV ketel uit de cv-keteltest. Ook is de Nefit Proline zo klein dat hij zelfs in een keukenkastje past. Wilt u meer informatie over de Nefit Proline ketel of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op.


Vaillant ecoTEC Plus

De Vaillant ecoTEC is een efficiënte combiketel van een hoge kwaliteit en met een minimaal verbruik. Deze ketel heeft een slimme techniek dat continue berekent of het zuiniger kan presteren. De ecoTEC van Vaillant is eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Combi Black daglicht

Combi Black daglicht

Vaillant ecoTEC Classic

Deze cv-ketel is een compacte hr-ketel met een geïntergreerd expansievat in CW3 en CW4. Door de gebruiksvriendelije display is het mogelijk om in één oogopslag de belangrijkste instellingen af te lezen en in te stellen. Het is bovendien ook een ketel met een hoog rendement voor cv en warm water.


Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen